Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
perjantai 27.09.2013

Huooohhh.... Kävin eilen taas lääkärissä. Tosin polven takia. Oli sairaalalta tullut magneettikuvauslähete takaisin puutteellisten tietojen perusteella. No samalla reissulla halusin varmistaa että tulehdusarvo olisi laskenut normaaliin. Kuitenkin viime maanantaina se oli vielä 22. Ja lääkekuuri oli kuitenkin vielä menossa. Kappas vaan! Nyt arvo oli 87 eli se oli noussut.
No kävin tänä aamuna hakemassa uuden lääkekuuri ja toivottavasti se auttaa. Yskittää edelleen niin kovasti että meinaa tukehtua. Sitten soitettiin sairaalalta että olisin ensi perjantaina päässyt hermopinne leikkaukseen. Sitäkin on odoteltu monen monta kuukautta. No se jouduttiin siirtämään tämän mysteeritaudin takia.
Tuntuu, että kaikki asiat kasaantuu nyt samaan aikaan. Muutenkin on jo henkisesti aikas väsynyt, koska käyn parhaillaan aika rankkaa eroa läpi.

On kuitenkin muutamia iloisiakin asioita, kuten tuo painon tippuminen ja lapset! Oli tällä viikolla kasvatuskeskustelut hoidossa ja eskarissa ja molemmat lapset osaavat enemmän asioita kun heidän ikäisten "tarvitsisi" osata. Se tuntuu hyvältä! Ei tarvitse lapsille miettiä mitään erityisopetusta tai muuta sellaista kaiken tämän muun kurjuuden keskellä....

Toivottavasti muilla on valoisampi syksy tiedossa kuin itselläni. Tsemppiä kaikille painonpudotukseen!

[ Katso ruokalista! ]

1638 kcalKokonaiskulutus
-900 kcalTavoitevaje
-1638 kcalToteutunut vaje
738 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-738 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

keskiviikko 25.09.2013

Hohhoi... Olipa aamu. Nukuin pommiin ja oli 25min aikaa herättää muksut ja etsiä heille ja itselle vaatteet ja sitten kiireellä viemään muksuja hoitoon. Aikas hyvin ehdittiin. Onneksi kumpikaan ei aloittanut kiukkua vaikka oli kiire! Pitää keksiä illaksi joku kiva palkinto heille siitä että aamu meni todella hienosti kiireestä huolimatta!

Eilen ei ehtinyt käydä vaa'alla tai täällä laskurissa. Paino on ihan kivasti alle 67. Kokeikin vanhoja vaatteita jotka eivät ole sopineet päälle pitkään aikaan. Kyllä ne alkaa kohta sopia ilman että maha tai muut paikat tursuaa epämiellyttävästi. Siitä huolimatta en tunne laihtuneeni vaikka vaatteeni ja vaaka muuta kertookin. Ehkä se se johtuu vaan siitä, että niin ei tunnu, koska olen edelleen kipeä. Kauhea yskä. Välillä yskittää niin kovasti että meinaa tukehtua. Toissapäivänä nuorempi lapsistani kysyi, että äiti mitä sinä teet, kun yskin. Se kysymys alkoi naurattamaan ja se yskitti vaan enemmän. Yritä siinä sitten selittää toiselle, että äitiä yskittää... :)

Tälle päivälle ei ole suunnitelmia. Mitähän sitä tekisi? Jos yrittäis ottaa vaan ihan rennosti ja keskittyisi lepäilyyn ja itsensä paranteluun....

[ Katso ruokalista! ]

1643 kcalKokonaiskulutus
-900 kcalTavoitevaje
88 kcalToteutuneet pluskalorit
743 kcalTavoite
1731 kcalSyöty (Toteutunut)
+988 kcalTavoitteesta
3 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 23.09.2013

Huomenta vaan kaikille!
Tänä aamuna vaaka näytti mielenkiintoisen luvun! 66,6! NORMAALIPAINO SAAVUTETTU!!!!!!

Ei oikein vielä tajua että olen normaalipainon rajoissa. Syy siihen on varmaan se, että olen edelleen kipeä. Yskittää niin kovasti että meinaa tukehtua. Parin tunnin päästä pitäis lähtee verikokeisiin. Sit tietää onko tulehdusarvot laskenu. Perjantaina ne oli yli 60.

Toivon että tulisin äkkiä terveeks. Viime aikoina on ollut sellaista myllerrystä elämässäni että olisi kiva päästä normaaliin rytmiin edes jollakin tavalla. Töissäkin puhaltavat uudet tuulet, jonka ansiosta saan enemmän vastuuta ja johdettavaksi firman yhden osaamisalan. Tosin siinä onkin vielä paljon tekemistä. Kehittämistä ja markkinointia ym....

Nyt kuitenkin ensin aamukaakao naamariin! Ei oikein tuo kahvi ole maistunut, niinkuin ei ruoka muutenkaan. Mutta kyllä tämä tästä... Ja sit päivän puuhat jo odottaakin....

[ Katso ruokalista! ]

1642 kcalKokonaiskulutus
-900 kcalTavoitevaje
-604 kcalToteutunut vaje
742 kcalTavoite
1038 kcalSyöty (Toteutunut)
+296 kcalTavoitteesta
5 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

lauantai 21.09.2013

HuomentaPäivää!
Just heräsin. Ja edelleen kipeä. Kävin eilen lääkärissä. Tulehdusarvot oli yli 60 ja lääkekuurin sain. Maanantaina uudestaan mittaamaan tulehdusarvot. Oli kyllä outo lääkäri. Kävi minulta kyselemään että mitäs lääkettä haluaisit: Ööööö no tuota... no en tiedä... en ole perehtynyt lääkkeisiin että mikä auttaisi.... Määräsi sitten V-pen 1500.

Mutta on se kumma kun on tuollaiset tulehdusarvot niin ei nosta kuumetta. Enimmillään mittari on näyttänyt 37,5. Vaikka kuumetta ei ole ollutkaan niin ei oikein tuo ruoka ole maistunut. Saatikka mitä vähän olen syöny/juonu niin mikään ei ole maistunut millekään. Makuaisti mennyt.

Eilen otin kahdet päiväunet. Tänäänkin tulee varmaan nukuttua päivällä. Ulkona olen käynyt istukelemassa, mutta ei kyllä yhtään mieli tee millekään lenkille.

Eli rauhallinen päivä tiedossa! Kuntoilkaa te muut minunkin puolesta! Päivänjatkoja!

[ Katso ruokalista! ]

1646 kcalKokonaiskulutus
-900 kcalTavoitevaje
-16 kcalToteutunut vaje
746 kcalTavoite
1630 kcalSyöty (Toteutunut)
+884 kcalTavoitteesta
4 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 19.09.2013

Karseaa huomenta kaikille!
Olen edelleenkin kipeä. Ollut jo kohta kaks viikkoo. Nyt olo on vaan pahentunut. Kurkukivun lisäksi on tullut kamala nuha ja yskä ja keuhkoputkeen koskee... Tänään suunnistan siis lääkäriin!

Liikuntaa ei ole tullut harrastettua yhtään viime aikoina taudin takia. Mutta paino sen kun tippuu. Tosin en kyllä ole pystynyt syömään normaalisti, että ei mikään ihme että paino laskee.

Maanantaina aloitin työt kuuden viikon sairasloman jälkeen. Leikattu polvi on ihan hyvä, mutta tuo toinen alkoi taas kerätä nestettä. Sehän oli leikattu jo yli vuos sitten. Ei taida olla kunnossa vieläkään. Joo ja lääkärit sanoo, että tämän ikäisellä ei voi olla polvessa mitään. Varsinkaan nivelrikkoa! Ja paskat!!!

Sitten hajos kahvinkeitin! Ja tallentava digiboksi temppuilee. Taitaa sekin mennä rikki! Mitähän seuraavaksi!!!
Ei ollenkaan hyvän päivän alku!!

[ Katso ruokalista! ]

1657 kcalKokonaiskulutus
-900 kcalTavoitevaje
-800 kcalToteutunut vaje
757 kcalTavoite
857 kcalSyöty (Toteutunut)
+100 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 13.09.2013

JIHUUU!! Painoin varmaan 7v sitten tämän verran. Eli ennen kuin muksut syntyivät. Tuntuu todella mahtavalta katsella tuollaisia lukemia vaa'asta näin heti aamusta!!

Mutta muuten päivä on taas ankea! Kurkkukipu tuli takaisin! Nyt on sitten kipeä kurkku, nuha ja yskä. Ihmeellinen tauti! Ollut jo viikon eikä loppua näy. Toinen muksu yski myös tänä aamuna tosi kovasti! Toivottavasti se menisi nopeasti ohi. Tai tulisi sitten kunnon kuume mikä poistaisi kehosta pöpöt pois. Mutta ei..... :(

Ensi viikolla alkaa taas työt. Jotenkin ei vaan jaksaisi lähteä töihin kun on tässä tullut kuusi viikkoa oltua kotona polven takia. Saa nähdä kestääkö nuo polvet vai pitääkö tässä alkaa miettiä alan vaihtoa.

Kuitenkin ensin aamukahvi naamariin ja sitten päivän touhuihin! Olis tehtävä verhot, maljakoita, soiteltava miljoona puhelua, käydä kaupassa ja koiran kanssa lenkillä, siivottava, tehtävä ruokaa, etsittävä muksuille syysvaatteita tuolta varastosta, ym. ym .ym.......

Kävely+hölkkä45 minuuttia

1. Tuupero sanoi...

Hieno tulos :D Jaan tuon flunssan tuskan kanssasi, samassa jamassa ollaan :D

perjantai 13.09.2013 klo 09:18

[ Katso ruokalista! ]

1809 kcalPeruskulutus
+358 kcalLiikunta
2167 kcalKokonaiskulutus
-900 kcalTavoitevaje
-564 kcalToteutunut vaje
1267 kcalTavoite
1603 kcalSyöty (Toteutunut)
+336 kcalTavoitteesta
7 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 12.09.2013

No voihan Ankea Aamu!!
Olo on vieläkin huono. Nyt viiden päivän kurkkukipu vaihtui yskään ja nuhaan!!! :( Ei ollenkaan kivaa!
Ja kaiken lisäks ulkona sataa vettä!

Eipä varmaankaan tänään tule lähettyä lenkille. Laitoin takkaan tulen ja taidan siirtyä sen ääreen nauttimaan kuumaa kaakaota! Jos tästä vähän lämpenis ku kylmää niin paljon....

Parempaa päivää vaan muille!

[ Katso ruokalista! ]

1812 kcalKokonaiskulutus
-900 kcalTavoitevaje
119 kcalToteutuneet pluskalorit
912 kcalTavoite
1931 kcalSyöty (Toteutunut)
+1019 kcalTavoitteesta
7 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
  • Ei suosikkeja.
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=ieppo82