Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
keskiviikko 03.09.2008

Hieman rytmi edelleen sekaisin.. Pääsin eilen kyllä ihan ajoissa nukkuu tais siis ennen yhtä oli jo taju veks. Tänään sitten heräsin yhdeltä.. 12h yöunta on ihan kiva välillä, mutta meni nyt päiväsuunnitelma ihan sekaisin!

Täytynee keittää aamukaffeet ja syödä aamupalaa....

----

Tosiaan meni päivä ihan lepäämiseksi. Ainoa "isompi" asia mitä sai aikaiseksi oli kaupassa käynti. Noh, pitää sitä kokoilla itteään hieman yövuorojen jälkeen...

Rakas avokkini yllätti mut ihanalla mansikkapirtelöllä, jota nyt nautin ja huomenna salilla kulutan pois :D

[ Katso ruokalista! ]

1768 kcalPeruskulutus
+46 kcalLiikunta
1814 kcalKokonaiskulutus
-204 kcalTavoitevaje
-198 kcalToteutunut vaje
1610 kcalTavoite
1616 kcalSyöty (Toteutunut)
+6 kcalTavoitteesta
12 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 09.09.2008

Vielä muutama tehokas työtunti jäljellä. Välillä ollut rauhallista, mutta kyllä sitä on saanut jaloilla olla kiitettävän paljon ja ihan voimaakin käyttää. Kuulostipa pahalta.. Noh, kaikin puolin kivuttomasti mennyt tämä yövuoro, ei suurempia väsymystuntemuksia ole ollut (paitsi nyt hieman väsyttää). Ruokapuolikin ollut ihan kevyttä ja hyvää :) Kaikki yövuoron ruokailut oon laittanut siis eiliselle päivällä.. Vaikka kello näyttää että on tiistai, niin minä elän vielä maanantaita. Näyttäis muuten tuo maanantai ruokailu hyvin pieneltä, kun ei silloin päiväs aikaan tule paljonkaan syötyä, kun nukkuu.. Samoin se on yövuoron jälkeinen päivä. Tulee nukuttua ja syötyä yleensä kevyesti.. Hankalaa, mutten tiiä miten muutenkaan nämä yövuorot merkkailisin, kun eitäällä nälässäkään voi olla....

Korva alkanut vihoittelemaan ja nyt arvon sit et menenkö tästä suoraan omalle terveysasemalle vai nukkumaan.. Ehkäpä ens alkuun pyydään kollegaa ihmettelmään sitä otoskoopilla.. Se nukkuminen taitaa nääs viedä voiton ja jos siel jotain näkyy niin sit menen käväsee terkalla ku herään. Suunnitelma siis selvä :)

Ajattelin myös mennä salille tänään tiistaina kun herään. Tietenkään jos flunssa tästä pahenee niin sit en mene, kun en mitään sydänpussin tulehdusta halua.. Tai siis muutakaan flunssan liitännäissairautta mikä voisi tulla jos urheilee.. Noh, sen näen sitten kun herään.

Menipä runoiluksi näin pikku tunneilla :)

[ Katso ruokalista! ]

1766 kcalKokonaiskulutus
-202 kcalTavoitevaje
-161 kcalToteutunut vaje
1564 kcalTavoite
1605 kcalSyöty (Toteutunut)
+41 kcalTavoitteesta
29 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=erwin