Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
lauantai 11.06.2011

Täällä taas =)

Eli oon hillunu täällä aikoinani kun laihdutin (reipas vuosi sitten, ,,, vai jopa kaks!?!). Laihduinkin tuolloin 13 kiloa. Sitten tapahtui repsahdus ja paluu vanhoihin tapoihin. Yllärinä siis 10 kg tuli takas =/

Nyt olisi sitten uutta tuulta purjeess kun hääpäiväänkin alkaa olemaan vuoden päivät...... Tavoitteena on pudottaa 7.7.2012 mennessä n.23kg 8| Mutta ei se nyt niin kamalaa olisi jos jää tulos vähän vajaaksi tuosta 23kg:sta...

Laihdutusmetodeihin kuuluu siis, karppaminen (joka on aloitetta uudelleen pitkän tauon jälkeen 03.06.2011), arkiliikunnan lisääminen ja koiran kera aktiivisempi lenkkeily. Sekä sellainen, ,,,, rentous. Ettei mitään pakoteta, kaikki alkaisi ja toimisi lähinnä itsestään.... Ettei laihduttamisesta tulee pakkopullaa ja sitten sen parissa ei jaksa pysyä... Eli jos haluaa syödä jäätelön sillon tällön niin se ei ole maailman kaatava synti.
Pahimpina haasteinani pidän makeasta luopumista ja motivaation löytämistä liikkumiseen....

En varmaan jaksa alkaa punnitsemaan ruokiani tai laskemaan muutenkaan kaloreita. Joskus saatan käydä merkkaileen ihan vain utelijaisuudesta ravintoarvoja... Miksi sitten liityn kalorilaskuriin jos en aio laskea kaloreita?
Ihan vain pitääkseni kirjaa tippuneista kiloista ja kirjoitellakseni tuntemuksia laihdutuksen edetessä (taantuessa). =)

Joten näillä sanoin ilmottaudun takaisin laihduttajaksi ja toivottelen kanssa ihmisille kevyempiä huomisia ja lämmintä kesää. Syksyllä ollaan jo pienempiä ;)

1. Biggie55 sanoi...

Onnea tulevista häistä ja hyvästä päätöksestäsi tehdä elämäsi parhaan investoinnin: satsaat itseesi ja terveyteesi ja kevennyt!
Sama päätös meikäläiselläkin vaikka paljon korkeammassa iässä vaan koskaan ei ole liian myöhäistä.


lauantai 11.06.2011 klo 19:05

[ Katso ruokalista! ]

2057 kcalKokonaiskulutus
-920 kcalTavoitevaje
-2057 kcalToteutunut vaje
1137 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1137 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 03.11.2009

Täällä taas! Uusi suunta elämään, nyt lopullisesti! Pakko, ei jaksa enää nyhvätä sohvan nurkassa.... Ajattelin että oispa siistiä painaa vuoden vaihteessä 65kg 8) Se meinais semmosta n.-1,2kg viikossa, epäterveellistä joo, mutta siihen pyritään. Ruoskita ei vaikkei siihen päästäskään, kunhan tästä uudesta elämän suunnasta pidetään kiinni niin se riittää. Enää ei siis ole kysymys vaan laihduttamisesta vaan koko elämäntapa remontista! Liikuntaa, ulkoilua ja reippautta etsitään, ja täydellistä eroa karkkeihin! Ja ne myös löydetään kunhan uskotaan itseensä ja onnistumiseen, mikään ei ole minulle mahdotonta, eikä myöskään teille, jos vain tahtoa löytyy!

Kohti "uutta" elämää =)

[ Katso ruokalista! ]

1985 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-1681 kcalToteutunut vaje
1485 kcalTavoite
304 kcalSyöty (Toteutunut)
-1181 kcalTavoitteesta
1 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

keskiviikko 02.09.2009

No oho. Otin äsken uudet mitat ja navan kohalta on lähteny 9cm!!! Muuten mitat aika lailla samas. Yhteensä senttejä -11, n. kahdessa kuukaudessa. Aika hyvin, varsinkin kun ajattelee ettei oo tullu pahemmin tehtyä mitään. En oo mielestäni laihtunukkaan ihan kauheesti, tosin en kyl ollenkaan muista paljo oon painanu kaks kk sitten.... Kummaa... Mutten kyll valitakkaan X)

[ Katso ruokalista! ]

1949 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-1949 kcalToteutunut vaje
1449 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1449 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
  • Ei suosikkeja.
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=lasis