Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3.2g5.4kcal0.6g0g0.3g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g12kcal1.4g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.7g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g61kcal6.9g1g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690