Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Kebabliha(lidl)3.5g6.9kcal0.7g0.1g0.4g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g35kcal1.6g0.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko10g17kcal0.8g0.4g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.4g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g171kcal7.8g3.9g13.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424