Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado1.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g59kcal1g8.4g2g0.2g
Valittu annoskoko10g29kcal0.5g4.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.3g2.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g287kcal4.9g41.2g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749