Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kahvikerma hyla Valio0.8g1.1kcal0g0g0.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Mantelilastu (A la meira)1.3g8kcal0.3g0.1g0.7g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g97kcal1.2g10.6g5.2g0.2g
Valittu annoskoko11g49kcal0.6g5.3g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g24kcal0.3g2.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g463kcal5.7g50.5g24.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861