Omenapiirakka,parempi maidoton

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lilsää vaahtoon öljy varovasti sekoittaen.

Lisää jauho-leivinjauhe- ja vaniljasokeriseos.

Kaada taikina leivinpaperilla suojattuun korealaitaiseen uunipeltiin.

lado omenan palat vinottain taikinan päälle.

Halutessasi voit ripsutella kanelia tai kaakaojauhetta javaniljasokeria päälle.

Paista 200 asteessa n. 35 min. riippuen uunistasi.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.6g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g57kcal1.2g8g2g0g
Valittu annoskoko11g28kcal0.6g4g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.3g2g0.5g0g
Arvot/100g100g265kcal5.6g37.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391519