Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy3.1g17kcal0.2g1g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g86kcal0.8g2.4g8g0g
Valittu annoskoko11g43kcal0.4g1.2g4g0g
Annoskoko puolitettuna6g22kcal0.2g0.6g2g0g
Arvot/100g100g396kcal3.7g11g36.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444003