Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 7.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.6g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g27kcal1.2g0.6g2g0.2g
Valittu annoskoko11g14kcal0.6g0.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.3g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g123kcal5.5g2.7g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542