Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g0.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g32kcal3g1.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko11g16kcal1.5g0.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.8g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g146kcal13.6g5.5g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110