Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka80g8.8kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g12g108kcal0g0g12g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g6g1.5kcal0g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g239kcal1.8g3.2g24.4g1.8g
Valittu annoskoko100g120kcal0.9g1.6g12.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g60kcal0.5g0.8g6.1g0.5g
Arvot/100g100g120kcal0.9g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706