Valkkarikastike kebabille

Sekoita kermaviili ja ranskankerma.

Mausta valkosipulijauheella, sitruunapippurilla, basilikalla yms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g50g62kcal1.6g2.1g5.3g0g
Kermaviili 10% (Lidl) (Naturis), annos 200g50g60kcal1.5g2.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g244kcal6.2g8.4g20.6g0g
Valittu annoskoko100g122kcal3.1g4.2g10.3g0g
Annoskoko puolitettuna50g61kcal1.6g2.1g5.2g0g
Arvot/100g100g122kcal3.1g4.2g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165083