Vadelmavaniljajogurttijäädyke

Soseuta puoliksi sulaneet vadelmat.

Kaada joukkoon 5dl jogurttia.

Vatkaa ja pakasta.

Ota pakastimesta kahden tunnin välein ja vatkaa.

Näin jäädykkeeseen muodostuvat kiteet ovat pienempiä.

Jäätelö on valmis, kun koostumus muistuttaa kaupan tuotetta.

Notkeuttamiseen voi käyttää 2dl vaniljajogurttia.

Myrtti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ingman, jogurtti vanilja 0,1 (100g)74g52kcal2.9g9.6g2.6g0.1g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss26g9kcal0.3g1.1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g121kcal6.4g21.4g5.6g2.2g
Valittu annoskoko100g61kcal3.2g10.7g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g30kcal1.6g5.4g1.4g0.6g
Arvot/100g100g61kcal3.2g10.7g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34431