Punaviinikastike

Valmista ruskea kastike.

Lisää punkku ruskeaankastikkeeseen.

Kuullosta sipulit ja lisää ne mukaan.

Mausta lihaliemikuutiolla, mustapippurilla sekä yhdellä laakerinlehdellä.

Lopuksi lisää tuoretta persiljaa.

Angus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho sunnuntai15g53kcal1.8g10.8g0.3g0.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)6.3g46kcal0g0g5.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Punaviini, 12%51g43kcal0.2g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g309kcal5.2g24.2g12.2g1.8g
Valittu annoskoko100g154kcal2.6g12.1g6.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g77kcal1.3g6.1g3.1g0.5g
Arvot/100g100g155kcal2.6g12.1g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40595