Pikapapukeitto

Edellisten lisäksi keittoa maustamaan ainakin laakerinlehti, pari tl viinietikkaa (itse käytin valkosipulimaustettua valkoviinietikkaa), ripaus suolaa ja mustapippuria.

Yrttejä ja muita mausteita maun mukaan.

Oregano toimii ainakin hyvin.

Ja papuja voi vaihdella.

Viimeksi käytin fawa-papuja, ja hyvää oli. Näitä löytyy erilaisista etnoruokakaupoista tölkitettyinä.

Kaikki ainekset kattilaan kuumenemaan.

Lisäksi muutama desi vettä.

Kun ovat kuumentuneet (soijarouhe turvonnut), soppa soseeksi esim.

sauvasekoittajalla.

Hupakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, 1 dl4.6g16kcal1.7g0.5g0.8g0.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g57g20kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Papu, Pinto. 70g39g131kcal8g24.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g333kcal20.6g57.6g3g2.6g
Valittu annoskoko100g167kcal10.3g28.8g1.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna50g83kcal5.2g14.4g0.8g0.7g
Arvot/100g100g167kcal10.3g28.8g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42467