Jauhemaksapihvit

Raasta peruna, silppua sipuli, kuulota sipuli pannulla.

Lisää jauhemaksan sekaan peruna, sipuli, kerma, kananmuna, maust
a valkopippurilla ja suolalla, sekoita hyvin.

Paista pannulla ohuita pihvejä ja nauti :) Tästä resepti koosta tulee miljoona noita pihvejä joten kannattaa vaikka puolittaa ainekset, pysy kuitenkin yhdessä kanamunassa vaikka puolitat :)

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4g5kcal0.4g0g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Naudan maksa29g39kcal5.4g1.7g1.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)12g20kcal0.4g0.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g179kcal14g15g6.6g1.4g
Valittu annoskoko100g90kcal7g7.5g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna50g45kcal3.5g3.8g1.7g0.4g
Arvot/100g100g90kcal7g7.5g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42809