Suppilovahvero-sipulikeitto

Kuullota sipulit kullankeltaisiksi hitaasti margariinissä.

Lisää sienet loppuvaiheessa.

Lisää liemikuutio, vesi, balsamico ja mausteiksi mustapippuri, (suola).

Anna kiehua tunti, tarkasta maku.

Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Mynthon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Oivariini, 60 (100g)2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami2.3g0.8kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g55kcal1.2g4g3.4g1g
Valittu annoskoko100g28kcal0.6g2g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g14kcal0.3g1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g28kcal0.6g2g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50240