Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima14g52kcal4g0g4g0g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)28g72kcal2.7g13.2g0.9g1.7g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)36g37kcal7.3g1g0.4g0.1g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)10g17kcal0.7g0.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g361kcal29.6g30.2g13.8g4.2g
Valittu annoskoko100g181kcal14.8g15.1g6.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna50g90kcal7.4g7.6g3.5g1.1g
Arvot/100g100g180kcal14.8g15.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959