Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.8g19kcal0.9g1.2g1.1g1.1g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.8g1.5kcal0.2g0.1g0.1g2.8g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g11g37kcal1.2g7.1g0.3g1.4g
Auringonkukansiemen 7.5g45kcal1.7g0.9g3.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g204kcal8g18.6g10.4g11.6g
Valittu annoskoko101g102kcal4g9.3g5.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna50g51kcal2g4.7g2.6g2.9g
Arvot/100g100g102kcal4g9.2g5.2g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502