Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g38g31kcal7.3g0g0.4g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g22g77kcal0.4g0.7g7.9g0g
Emmental juustoraaste, lidl19g68kcal5.4g0g5.2g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g22g74kcal0.4g0.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g500kcal27g2.8g42.4g0g
Valittu annoskoko101g250kcal13.5g1.4g21.2g0g
Annoskoko puolitettuna50g125kcal6.8g0.7g10.6g0g
Arvot/100g100g248kcal13.4g1.4g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213