Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 500g1496kcal114.3g0g116.7g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g333g183kcal6.7g21.7g8.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl167g142kcal2.3g7.3g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g3642kcal246.6g58g273.4g0g
Valittu annoskoko1000g1821kcal123.3g29g136.7g0g
Annoskoko puolitettuna500g910kcal61.7g14.5g68.4g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071