Omena-banaanipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi sulatettu voi.

Viipaloi omenat ja banaanit.

Levitä taikiina uunipellille ja hedelmäviipaleet päälle.

Paista 200 °C 30 min. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Teehelmi

Teehelmi sanoi...

Kokeilin myös 2,5 dl sokeria+0,5 dl fariinisokeria -yhdistelmällä pelkän sokerin sijaan.

torstai 08.09.2011 klo 19:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu155g195kcal17g0.5g13.9g0g
Sokeri 145g589kcal0g145g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 148g508kcal15.1g103.6g1.8g5.2g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.2g0g0g
Voi 114g826kcal1.4g0.5g92.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g205g172kcal2.3g37.5g0.8g3.7g
Omena, keskikokoinen 200g228g77kcal0.5g16.2g0.7g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g4754kcal73.2g611g219.4g26g
Valittu annoskoko1000g2377kcal36.6g305.5g109.7g13g
Annoskoko puolitettuna500g1189kcal18.3g152.8g54.9g6.5g
Arvot/100g100g238kcal3.7g30.6g11g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249117