Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g4918g8607kcal934.4g0g541g4.9g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g4918g8361kcal378.7g255.7g639.3g137.7g
Sitruunamehu, laimentamaton164g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34003kcal2627.2g516.6g2360.6g285.6g
Valittu annoskoko10000g17002kcal1313.6g258.3g1180.3g142.8g
Annoskoko puolitettuna5000g8501kcal656.8g129.2g590.2g71.4g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395