Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali67g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Hirvenjauheliha oma saalis22g25kcal4.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g102kcal11.4g5.6g3.6g3g
Valittu annoskoko101g51kcal5.7g2.8g1.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna51g26kcal2.9g1.4g0.9g0.8g
Arvot/100g100g50kcal5.6g2.8g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213407