Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g33g5.6kcal0.6g0.7g0.1g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g51kcal3.5g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g213kcal8.8g2.2g18.4g0g
Valittu annoskoko102g106kcal4.4g1.1g9.2g0g
Annoskoko puolitettuna51g53kcal2.2g0.6g4.6g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102