Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g588g1882kcal5.9g458.8g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g588g5294kcal0g0g588.2g0g
Punajuuri 8824g3387kcal88.2g608.8g17.6g220.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21126kcal188.2g2135.2g1211.6g441.2g
Valittu annoskoko10000g10563kcal94.1g1067.6g605.8g220.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5282kcal47.1g533.8g302.9g110.3g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634