Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha584g969kcal110.9g0g58.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g76g243kcal6.8g39.4g4.6g6.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 292g187kcal9.3g14.1g10.2g0g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2048g3005kcal272.2g107.4g161.2g13.6g
Valittu annoskoko1024g1502kcal136.1g53.7g80.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna512g751kcal68.1g26.9g40.3g3.4g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110