Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g33g56kcal6.6g0g3.3g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka24g8.2kcal0.7g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g128kcal14.6g2.2g7g0g
Valittu annoskoko103g64kcal7.3g1.1g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna52g32kcal3.7g0.6g1.8g0g
Arvot/100g100g62kcal7.1g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690