Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g394g315kcal74.8g0g3.9g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g225g788kcal4.5g6.7g81g0g
Emmental juustoraaste, lidl191g704kcal55.5g0g53.5g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g225g765kcal4.5g6.7g78.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g5143kcal278.6g26.8g434.2g0g
Valittu annoskoko1035g2571kcal139.3g13.4g217.1g0g
Annoskoko puolitettuna518g1286kcal69.7g6.7g108.6g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213