Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha37g61kcal6.9g0g3.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 7.8g18kcal1.3g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Pasta, Pirkka Gnocchi16g56kcal1.9g11.7g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g283kcal20.6g26.2g10.6g2.2g
Valittu annoskoko104g141kcal10.3g13.1g5.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g71kcal5.2g6.6g2.7g0.6g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519