Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 36g8.3kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g38kcal0.8g3.8g1.6g1.2g
Valittu annoskoko104g19kcal0.4g1.9g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g9kcal0.2g1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.8g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781