DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 5190g1441kcal61.8g210.7g10.4g109g
Porkkana 1038g339kcal6.4g57.7g2.1g26.5g
Ruokasuola jodioitu 87g2.2kcal0.5g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)1557g11990kcal15.6g15.6g1323.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1730g3048kcal32.5g53.6g294.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)208g42kcal0g13.5g0g0g
Sokeri 173g702kcal0g172.8g0g0g
Mustapippuri 17g48kcal1.9g6.6g0.6g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35225kcal237.4g1061g3261.4g280.2g
Valittu annoskoko10000g17612kcal118.7g530.5g1630.7g140.1g
Annoskoko puolitettuna5000g8806kcal59.4g265.3g815.4g70.1g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904