Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g29g30kcal2.3g4g0.6g2.9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g46g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g133kcal6.4g17.2g4.4g8g
Valittu annoskoko106g67kcal3.2g8.6g2.2g4g
Annoskoko puolitettuna53g33kcal1.6g4.3g1.1g2g
Arvot/100g100g63kcal3g8.1g2.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167