Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.9g4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kikherne (Gogreen), annos 100g288g302kcal23g40.3g5.8g28.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g463g162kcal4.6g31.5g2.3g6.5g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g1333kcal62.6g172.6g43.4g81.4g
Valittu annoskoko1055g667kcal31.3g86.3g21.7g40.7g
Annoskoko puolitettuna528g333kcal15.7g43.2g10.9g20.4g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167