Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl14g48kcal2g7.8g0.9g1.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl35g123kcal4.9g22.4g1.1g1.9g
Juusto Oltermanni 17%18g38kcal5.2g0g3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g509kcal26.8g65.2g17g6.8g
Valittu annoskoko107g254kcal13.4g32.6g8.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna53g127kcal6.7g16.3g4.3g1.7g
Arvot/100g100g238kcal12.6g30.6g8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374