Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g523g916kcal99.4g0g57.6g0.5g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g523g890kcal40.3g27.2g68g14.7g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g3618kcal279.6g55g251.2g30.4g
Valittu annoskoko1064g1809kcal139.8g27.5g125.6g15.2g
Annoskoko puolitettuna532g905kcal69.9g13.8g62.8g7.6g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395