Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Tomaatti 375g85kcal2.1g12.9g1.1g5.2g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2146g386kcal9g41g16.6g14.4g
Valittu annoskoko1073g193kcal4.5g20.5g8.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna537g97kcal2.3g10.3g4.2g3.6g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781