Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g13g69kcal1g4.4g5.3g1.2g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g41g108kcal0.8g1.7g10.7g0.2g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g53g63kcal1.7g2g5.3g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g487kcal7g17.8g42.6g2.8g
Valittu annoskoko108g243kcal3.5g8.9g21.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna54g122kcal1.8g4.5g10.7g0.7g
Arvot/100g100g226kcal3.2g8.2g19.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146