Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton806g1153kcal96.7g0g80.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl134g457kcal2.7g4g47g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g13g98kcal0g0g10.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g121g725kcal25.4g8g65.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g4865kcal249.6g24g407.2g0g
Valittu annoskoko1088g2433kcal124.8g12g203.6g0g
Annoskoko puolitettuna544g1216kcal62.4g6g101.8g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703