Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 32g8.9kcal0.4g1.3g0.1g0.7g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g16g15kcal3.2g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g74kcal7.6g3.6g2.8g1.6g
Valittu annoskoko110g37kcal3.8g1.8g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g19kcal1.9g0.9g0.7g0.4g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834