Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 78g21kcal0.8g3.3g0.2g1.5g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g16g61kcal4.5g0.2g4.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g271kcal11.2g8g20.8g3g
Valittu annoskoko110g136kcal5.6g4g10.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna55g68kcal2.8g2g5.2g0.8g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542