Raparperihilloke

*Leikkaa raparperinvarret noin 1 sentin paloiksi ja laita kasariin.

*Lisää vesi ja kuumenna höyryäväksi.

*Sekoita joukkoon sokeri ja keitä 5-10 minuuttia kunnes raparperi on soseutunut.

*Mausta halutessasi mintulla.

*Voit maustaa hillokkeen kanelilla, kardemummalla tai inkiväärillä.

*Kokeile myös kakkujen täytteenä tai lettujen ja jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1755 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1.1g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g180kcal1g40g0.2g2.2g
Valittu annoskoko110g90kcal0.5g20g0.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna55g45kcal0.3g10g0.1g0.6g
Arvot/100g100g82kcal0.5g18.2g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428061