Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl144g490kcal20.2g80.6g9.6g15.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl360g1260kcal50.4g230.4g11.2g19.8g
Juusto Oltermanni 17%180g391kcal54g0g30.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen360g119kcal11.9g17.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g36g324kcal0g0g36g0g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g5229kcal274.8g670.8g174.8g71.4g
Valittu annoskoko1098g2615kcal137.4g335.4g87.4g35.7g
Annoskoko puolitettuna549g1307kcal68.7g167.7g43.7g17.9g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.5g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374