Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima1.5g5.9kcal0.4g0g0.4g0g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)3.1g8kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)4.1g4.1kcal0.8g0.1g0g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)1.1g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g41kcal3.2g3.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko11g20kcal1.6g1.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.8g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g181kcal14.3g15.2g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959