Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Maapähkinä 14g80kcal3.6g1.9g6g2.2g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.2g0.8kcal0g0.3g0g0g
Hunaja 2g6.5kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g299kcal9.4g16g20.8g7.4g
Valittu annoskoko110g150kcal4.7g8g10.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna55g75kcal2.4g4g5.2g1.9g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474