Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g350g595kcal70g0g35g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka250g88kcal7g11.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g1365kcal154g23.4g75g0g
Valittu annoskoko1100g683kcal77g11.7g37.5g0g
Annoskoko puolitettuna550g341kcal38.5g5.9g18.8g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690