Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit175g46kcal1.6g8.4g0.5g4g
Peruna, keskikokoinen 60g307g184kcal4.6g39.8g0.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Nakki,popsi grillinakki175g454kcal21g9.8g36.8g0.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g4.4g29kcal0g0g3.2g0g
Maustepippuri, annos 1g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2215g1446kcal55.4g116.2g83.6g14.4g
Valittu annoskoko1108g723kcal27.7g58.1g41.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna554g362kcal13.9g29.1g20.9g3.6g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141468