Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g291g962kcal46.6g180.6g5.8g17.5g
Jauheliha, sika-nauta 233g516kcal40.8g0g39.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.8g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g2985kcal176.2g361.4g93.4g35g
Valittu annoskoko1113g1492kcal88.1g180.7g46.7g17.5g
Annoskoko puolitettuna557g746kcal44.1g90.4g23.4g8.8g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141