Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha64g106kcal12.1g0g6.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g8.3g27kcal0.7g4.3g0.5g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 32g21kcal1g1.5g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g329kcal29.6g11.6g17.6g1.4g
Valittu annoskoko112g164kcal14.8g5.8g8.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna56g82kcal7.4g2.9g4.4g0.4g
Arvot/100g100g147kcal13.2g5.2g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110